Återkallelse av Hair Waver

VARNING! Återkallas p.g.a brandrisk. Fyndy återkallar Hair Waver på grund av ett tillverkningsfel. Detta medför att det ej kan säkerställas att produkten är säker.


Om ni äger produkten i fråga ber vi er därför att returnera den till oss mo

Hair Waver - Locktång - Guld - Fyndy

t en fullständig återbetalning. För hjälp med en gratis retursedel, vänligen kontakta vår kundservice här och informera om ni önskar retursedeln via post eller mail så hjälper vi er snarast möjligt.  Märk rubriken med; Återkallelse av Hair Waver samt ert ordernummer”. När vi har mottagit och registrerat din retur, kommer vi givetvis att återbetala dig för produkten.

Om ni har några frågor om den här informationen är ni självklart välkommen att kontakta vår kundservice här.

Vi tackar er för ert samarbete och ber om ursäkt för eventuella besvär det här kan ha medfört.
Återkallelse av Extreme JY-02-700 MassageGun

VARNING! Återkallas p.g.a brandrisk och risk för elchock. Fyndy återkallar Extreme JY-02-700 Massagegunpå grund av ett tillverkningsfel på laddare och massagepistol. Produkten har tekniska brister med krypavstånden på skyddstransformatorn har visat sig inte uppfylla standarden på ett antal laddare samt endast två isoleringsskikt mellan primärlindningen och sekundärlindningen. Produkten har inte klarat av spänningsprovet på 3000V. Detta medför att det ej kan säkerställas att produkten är säker.

Om ni äger produkten i fråga ber vi er därför att returnera den till oss mot en fullständig återbetalning. För hjälp med en gratis retursedel, vänligen kontakta vår kundservice här och informera om ni önskar retursedeln via post eller mail så hjälper vi er snarast möjligt.  Märk rubriken med; Återkallelse av Extreme 700 samt ert ordernummer”. När vi har mottagit och registrerat din retur, kommer vi givetvis att återbetala dig för produkten.

Om ni har några frågor om den här informationen är ni självklart välkommen att kontakta vår kundservice här.

Vi tackar er för ert samarbete och ber om ursäkt för eventuella besvär det här kan ha medfört.